3 דברים שצריך להבין לפני שלומדים React

לימוד REACT

לימוד REACT

או במילים אחרות: הגדרת רמת הכישורים לפני שצוללים ללימודי React. כי אם לא בניתם יישום עמודים יחיד בעבר, React מאלצת אתכם באמת להגדיר את רמת המיומנות שלכם.

זוהי ספרייה שיש לה הרבה מה להציע, והיא מאפשרת בניית רכיבים שניתנים לשיתוף כי יש זרימה ברורה של נתונים. במקרים רבים, React פשוט מאפשרת לכם לכתוב JavaScript על מנת לבצע את עבודתכם.

לדבר React שוטפת

לאחר צפייה באנשים שהתמודדו עם הדרכות מיושנות ופוסטים בבללוגים ובמערכת האקולוגית של ג’אבה סקריפט באופן כללי, הכנתי רשימת דברים שתרצו לדעת לפני שתתחילו ללמוד React.

רשימה זו עשויה להישמע ממצה, אבל ברגע שאתם מרגישים שאתם מצליחים לדבר שוטף את השפה, לאחר הבנת המושגים והמיומנויות, תוכלו לבנות את היישום הראשון שלכם ב-React, באופן קל ומהנה יותר.

קריאת קודים של אנשים אחרים

React משתנה כל כך מהר, כי יש בה הרבה יותר מהפוסטים בבלוגים, המאמרים והמדריכים. זה עשוי להיות מתסכל לבצע כמה הוראות כמתחילים ב-React, רק כדי להיתקל בהודעת שגיאה, או גרוע מכך, לכתוב קוד שנכשל בשקט ללא הסבר.

כשאתם מתחילים ללמוד ריפו, שתי תיקיות הופכות להיות החברות הטובות ביותר שלכם:

  • דוגמאות
  • בדיקות.

במקרים רבים תמצאו תיקיית דוגמאות עדכנית יותר מאשר README או תיעוד אחר. זה גם נוטה להיות נכון לתיקיית הבדיקות, שנחשבת לתיקיה ממש טובה לספריות שאינן רכיב, על מנת לראות איך עובד ה-API לספריה.

הכירו את סביבת הפיתוח שלכם

לא ניתן להיות מפתח ממשק או מהנדס ממשק, בלי להכיר את סביבת הפיתוח. בפיתוח ממשק יש להתמקד היטב ב-JavaScript רגיל ולהשתמש בו על מנת לבצע מגוון פעולות, למשל ביצוע חדש יותר לג’אבה סקריפט, עבודה בדפדפנים ישנים באמצעות polyfills, שינוי סגנונות עם תוספי Javascript, animating ו-סטיילינג SVGs. באופן כללי, ג’אבה סקריפט מאפשר לעקוף את מגבלות הדפדפן.

 כדי להשתמש בג’אבה סקריפט היום, מפתחים משתמשים בכלים כגון webpack, אוסף, גמיעה ודפדפן. בנוסף, מתבצע מעקב אחר השינויים בקוד באמצעות כלי בקרת גרסאות כגון Git. אלו הן כמה מיומנות שיכפכו את החיים לקלים יותר במהלך שימוש בכלים הבאים:

  • הבנה איך לפתח את המסוף, או שורת הפקודה Bash / zsh.
  • הבנת המשתנה PathH $, מהו, מה הוא עושה, ואיך לערוך אותו.
  • הבנה מהו כינוי וכיצד לכתוב אחד כדי לשמור על עצמכם מפני ההקלדה.
  • הבנה מהו sudo ולמה אתם רוצים להשתמש, או לא להשתמש בו.
  • קבלת מושג עבודה על שרת אינטרנט, ומה זה localhost.

לדעת קצת על npm

NPM הוא מנהל חבילת הצומת. ניתן להשתמש בו או בכלי אחר שנקרא חוט כדי להתקין חבילות, ספריות ג’אבה סקריפט של קוד, לתיקיה node.modules. אז במקום ללכת לאתר ולהוריד קובץ JS, אתם פשוט משתמשים בשורת הפקודה על מנת לתפוס את הקבצים JS ממקום מרכזי שנקרא npm.

בשיטה זו, אם אתם משתפים את הפרויקט עם אדם אחר, הוא יכול פשוט להקליד npm להתקין או חוט להתקנת טרמינל, ויהיה לו מודול צומת זהה לשלכם.

העתיד שלך בהייטק מתחיל כאן
צור איתי קשר עוד היום

דילוג לתוכן